Het CD&V gemeentebestuur ijvert al jarenlang voor de heraanleg van de Dennendreef en het kruispunt met de N12 (Antwerpsesteenweg).

"De heraanleg van de Dennendreef was al jaren voorheen gepland, maar liep vertraging op omdat het project moest worden uitgebreid met rioleringswerken", zegt burgemeester Josee Heykants-Jansens. "De Dennendreef krijgt gescheiden riolering, nieuw asfaltbeton, een voetpad en fietssuggestiestroken." 

Na de heraanleg van de Dennendreef volgt de make-over van het kruispunt met de N12. Het kruispunt wordt uitgerust met nieuwe oversteekplaatsen met verlichting en het fietspad wordt onder handen genomen.
 
De heraanleg is een gezamenlijk project van de gemeente, Infrax, Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). De gemeenteraad keurde op 3 mei de opdracht goed. De werken worden geraamd op 1 miljoen euro, de gemeente draagt hierin 163.000 euro vrij.
 
 
 

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.