Lokale Economie

Vosselaar is een woongemeente met een economisch beleid afgestemd op de behoeften van de inwoners. CD&V Vosselaar streeft naar een goede bereikbaarheid van de omliggende industriegebieden.

We koesteren de lokale middenstand. Bouwpromotoren worden gestimuleerd om ruimte te voorzien voor zachte commerciële activiteiten, vooral in het Centrum, Bolk/Heiende en de Antwerpsesteenweg. Zo ontstaan er mogelijkheden om de lokale middenstand te versterken. Wat we ook belangrijk vinden, is dat Vosselaarse handelaars de kans krijgen om prijs te geven voor gemeentelijke aankopen. We engageren ons om steeds prijs te vragen bij onze eigen middenstand.

Om de lokale ondernemers samen te brengen willen we een gemeentelijke raad voor lokale economie oprichten. CD&V wil de lokale ondernemers ook beter zichtbaar maken. En de idee van Vosselaarse cadeaubonnen krijgt onze steun.

 

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.