Frank De Houwer


Persoonlijke informatie
Frank De Houwer
Steenovenstraat 1
2350 Vosselaar
Beerse

Zoon van Rik De Houwer (+), jarenlang CD&V schepen in Vosselaar en Therezia Dockx (+). Sinds 2006 gehuwd met Kristine Van Hal. Vader van twee studerende kinderen, Julie en Jan. Ook mijn vrouw heeft twee kinderen, Sven, en Birgit, die beiden actief zijn in de Jeugdraad.

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
frank.de.houwer1@telenet.be
http://frank.de.houwer.cdenv.be
014 620206
0475 927600
Partijgegevens
Gemeenteraad
Afdelingsvoorzitter
Afdelingsbestuur
Cultuur
Mobiliteit - verkeersveiligheid
OCMW - welzijn
Ruimtelijke ordening - openbare werken
Toerisme
Werken - ondernemen
Waar sta ik voor?

Op 10 november 2016 ben ik gemeenteraadslid geworden, al ben ik al sinds 2013 als afdelingsvoorzitter nauw bij het beleid betrokken.

Ik zie het als mijn taak samen met het College en het partijbestuur een toekomstvisie voor Vosselaar te ontwikkelen.  Ik ben trots op de verwezenlijkingen die het CD&V bestuur de voorbije vijf jaar heeft gerealiseerd of die in uitvoering zijn.  Tussen 2006 en 2012 was ik voorzitter van de Cultuurraad en ben dan ook bijzonder blij met de culturele herbestemming van de Sint-Jozefkerk.  Ook de lokale Woord en Muziek aan de voet van de Konijnenberg zijn voor mij voorbeelden het bewijs van een evenwichtig cultureel beleid.

Een grote uitdaging ligt voor onze gemeente in het vinden van een gezond evenwicht tussen de leefbaarheid van onze dorpskern en de woonfunctie die wij in de regio vervullen.